December 22

Tigerstribede Bex søger familie - Golden-hvalpe begge solgt

Søde Bernard

BIANCA ER SOLGT - OG HEDDER NU PEANUT

BERNARD ER OGSÅ SOLGT

 

Bernard og Bianca  kom til verden natten mellem den 10.-11. oktober - så de er 8 uger gamle tirsdag den 6. december.

Peanut flytter hjemmefra d.9.12. - Bernard får lidt alenetid sammen med sin mor efter hun er flyttet. Forhåbentlig giver det ham lidt mere selvtillid, når Peanut ikke længere er der til at gå foran.

Det er generelt vores oplevelse at de fleste hvalpe og familier er godt tjent med lidt ekstra ventetid, ud over de 8 uger. Hvalpene når så at blive lidt mere selvsikre, og ofte er renlighedstræningen så også meget længere fremme. 

Uanset hvordan, så aftaler vi selvfølgelig med den enkelte familie hvornår og hvordan det vil fungere bedst når hvalpen skal flytte hjemmefra.

 

Pris: 10.000 (depositum på 4000 som ikke refunderes hvis man fortryder)

Vi forbeholder os retten til at vælge hvalpenes nye familier, men har ikke fordomme ifht hvem der kan være gode hundeejere. Det er dog vigtigt  for os at kemien er god og reel. 

Vi reserverer ikke, og vi sælger kun en hvalp når vi har mødt interesserede købere personligt- altså ikke over telefonen. Ellers er det efter "først til mølle"-princippet.

Hvalpenes mor Karla
Karla bliver snart 3 år, er ren Golden Retriever uden stamtavle, sund og rask, ca 56 cm over skulderen. Hun er en slank, energisk hund der elsker at være udendørs og at lege. Hun er især glad for sin frisbee, som hun ofte kan fange i luften, da hun både kan løbe super stærkt og springe højt. Hun er lidt mindre end Golden normalt er, men meget racetypisk af sind. Karla nyder at være sammen med andre hunde, er blid, kærlig og ind i mellem lidt drillesyg. Meget intelligent og lystrer flot. Hun elsker at lære nyt og være sammen med os.

Karla er lys gylden.
Hvalpenes far Cody
Cody er også ren Golden Retriever uden stamtavle. Han er lige blevet 5 år, bor også tæt på Svenborg, vejer ca 33 kg og er 65 cm høj over skulderen. Lige som Karla er han meget racetypisk rent personlighedsmæssigt - elsker børn, at lege, være udendørs og andre dyr.

Af udseende ligner mor og far hinanden rigtig meget. Begge har den fine gyldne farve og de smukke blide sorte øjne.
Cody
Cody
Karla
Flyvende Karla
Kærlighed ved førse blik

Hvalpenes nye familier kan forvente at få en dejlig og legesyg ven, som vil trives med god daglig motion, og mental stimulering ved leg og træning. Pelsplejen er forholdsvis nem, men man skal være forberedt på at hunden fæller. Man kan med fordel børste med en Furminator ca 1 gang om ugen, det har vi selv gode erfaringer med til både Karla og vores korthårede nhunde.

Før hvalpene flytter hjemmefra, vokser de op hos os i stuen, som en del af en normal hverdag. Vi starter den vigtige socialisering hvor hvalpene møder andre dyr, mennesker og træning med feks oplevelser som at køre bil, forskellige lyde og steder. Samt renlighedstræning; vi er rigtigt meget udenfor. Hvalpene vil have været ude at køre flere gange, blevet børstet - både pels og tænder, været i bad, fået klippet negle osv osv. Vi præsenterer dem for så mange af hverdagens gøremål, lyde og lugte som overhovedet muligt.


Når de er klar til at flytte er de: chippede, vaccinerede, sundhedstjekkede hos dyrlægen, registrerede i Dansk Hunderegister og har fået ormekur 3 gange. De får sundhedsbog, 4 kg kvalitetsmad, tæppe og legetøj med duften af mor/søskende med.

Når man køber hvalp hos os er man meget velkomne til at besøge og følge hvalpen den sidste tid. Vi sender gerne billeder/video/updates - og hvis man har lyst kan man også blive medlem af vores Facebook gruppe med andre hundeglade mennesker med tilknytning til vores hunde. Det vil også altid være muligt at få råd og hjælp hvis der er behov for det. Feriepasning kan være en mulighed, hvis det passer ind ifht andre planer. 

 

Ring el skriv til Lotte og René på 21216690 - for mere info eller hvis du/I ønsker at få en snak om kommende hvalpe, med andre spørgsmål eller mulighed for et besøg.

Fødslen
Det er første gang Karla har hvalpe, og hun blev lidt forskrøkket over fødslen. Men hun er den blideste mor, meget omsorgsfuld og kørlig.
Karla i Hvalpekassen
Vi byggede selv hvalpekassen af en kravlegård. Den har fungeret super godt og passede perfekt i størrelsen.
Bianca
Bernard
Vores dejlige hjem

Lækre Bex

Bex har de smukkeste farver, mørk maske og tigerstribede aftegninger på kroppen og hvid "blis" ligesom sin mor. Hendes fysik ligner mest boxerens -slank, men muskuløs, og så er hun utroligt adræt.

Vores datter Julie har taget beslutningen om at Bex skal have en ny familie. Julie beholdt Bex med tanken om at hun kunne blive lige så god en "terapihund" som sin mor. Julie har selv en kompliceret diagnose, hvor det har været en kæmpe hjælp for hende at have Niska. Hun har dog måttet erkende at Bex´s behov for både stimulering, træning og motion ligger langt over hvad Julie kan klare. 

Bex´s sind rummer både det helt ekstremt blide/forsigtige og det mere fremfarende og energiske. Hun er altid glad og legesyg hjemme. Meget opmærksom på alt hvad der foregår omkring hende - vi tænker hun er"sensitiv". På den måde at hun ikke endnu har opbygget et filter og derfor har svært ved at finde ro. Vi har den seneste uge eksperimenteret lidt med at adskille hende fra hendes mor - hvilket klart har en positiv effekt.

Hun er glad for at køre i bil, lege med legetøj, kan sagtens komme i bad. Selvom hun ikke er super god til at gå i snor, så vil hun meget gerne ud at gå. Haven er et kæmpe hit. Hun leger meget med sin mor - deres leg er ret voldsom, men glad og energisk. Det er dog med til at hun har svært ved at forstå at ikke alle andre hunde kan følge med på det plan.

Bex kan uden problemer være alene hjemme sammen med sin mor, hun har aldrig ødelagt noget (kun sit legetøj) - men selvom hendes renlighed var tidligt på plads, oplever vi nu tilbagegang. Sansynligvis har det noget at gøre med forholdet til hendes mor - så det burde hurtigt rette sig igen.

Vi hører hende kun  meget sjældent gø.

Vi oplever desværre at Bex bliver urtyg i uvandte situationer, overfor fremmede mennesker ol. Eksponering med godbidder og støtte virker godt. Hun skal bare lige have tid til at se det nye an.

Bex påbegyndte hvalpetræning efter sommerfrien, og fik meget ros for sin lynhurtige forståelse og villighed til at lystre og præstere. Hun er super kvik og vil gør altid sit aller bedste for en godbid og ros. Træningen blev desværre afbrudt pga Julies sygdom.

Man er meget velkommen til at ringe, og også til at kome på besøg - uden fopligtigelse ifht køb.

Når man er lille nok til at køre under bilsædet
Fuld af charme og kærlighed
Det bedste sted at ligge
Mor og datter

| Svar

Nyeste kommentarer

26.12 | 21:09

Hej Vibeke og familie - og Glædelig jul
Tak for ros - vi er også helt skøre med de små
Med træning, kærlighed og viden kan I sagtens have hund på de betingelser

26.12 | 18:31

Vi har i længere tid fulgt jeres dejlige hvalpe på siden her. En hund ville hos os skulle være alene i op til 8 timer 3-4 gange/uge- hvad mener I?
Glædelig jul

06.08 | 12:25

Vil bestemt ikke afvise at den badning bliver aktuel igen - har lige haft et kuld - de er vildt søde!
Hvis du skriver en mail via kontaktsiden, så kan vi skrive

05.08 | 13:12

Jeg kunne godt tænke mig en Lhasa blanding. Men får I lhasa/shih tzu blandingshvalpe?
Hvor meget fælder jeres hunde? Vores skal hanhvalp 😃 holdes korthåret