Hvalpe til salg - juli 2022

Buster og Balder har begge fået deres helt egne familier

Søde Buster

2 herlige hvalpe sommeren2022 - Buster og Balder

Buster og mor Niska

 

Mor - Niska: skøn humuristisk og meget knyttet til vores datter på 21, det er også hendes hund ;) Har ikke "rosenører" som mange Old English Bulldogs har, heller ikke et fremtrædende underbid- er en all-round flot bygget hund på 24 kg.

Far - Elvis: Legesyg og blid Boxer på 34 kg. Elvis er smukt mørk og tigerstribet. Han bor lidt udenfor Bogense og har tidligere fået hvalpe med familiens egen tæve. Sund og rask, uden stamtavle - smuk, statelig og stolt.

Hvalpenes nye familier kan man forvente at få en glad, kvik og legesyg ven, som vil trives med god daglig motion, og mental stimulering ved leg og træning. Pelsplejen er forholdsvis nem, men man skal være forberedt på at hunden fæller. Man kan med fordel børste med en Furminator, det har vi selv gode erfaringer med til de korte hår.

Før hvalpene flytter hjemmefra, vokser de op hos os i stuen, som en del af en normal hverdag. Vi starter den vigtige socialisering hvor hvalpene møder andre dyr, mennesker og træning med feks oplevelser som at køre bil, forskellige lyde og steder. Samt renlighedstræning; vi er rigtigt meget udenfor. Hvalpene har været ude at køre flere gange, blevet børstet - både pelsog tænder, været i bad, fået klippet negle osv osv. Vi præsenterer dem for så mange af hverdagens gøremål, lyde og lugte som overhovedet muligt.


Når de er klar til at flytte er de: chippede, vaccinerede, sundhedstjekkede hos dyrlægen, registrerede i Dansk Hunderegister og har fået ormekur 3 gange. De får sundhedsbog, 4 kg kvalitetsmad, tæppe og legetøj med duften af mor/søskende med.

Når man køber hvalp hos os er man meget velkomne til at besøge og følge hvalpen den sidste tid. Vi sender gerne billeder/video/updates - og hvis man har lyst kan man også blive medlem af vores Facebook gruppe med andre hundeglade mennesker med tilknytning til vores hunde. Det vil også altid være muligt at få råd og hjælp hvis der er behov for det. Feriepasning kan være en mulighed, hvis det passer ind ifht andre planer. 

 

Ring el skriv til Lotte og René på 21216690 - for mere info eller hvis du/I ønsker at få en snak om kommende hvalpe, med andre spørgsmål eller mulighed for et besøg.

Bex og Buster
Niska ganske kort tid før fødslen
De første 3 uger voksede hvalpene med rasende fart og de fordoblede deres vægt fra uge til uge
Sådan et flisegulv er faktisk temmelig glat når man først lige har lært at gå
En lille pause ;)
Buster og Bex leger
Spisetid
Buster med rødt halsbånd, Balder med laksefarvet - hvalpene er ca 3 uger her
Balder
Balder falder ofte i søvn fra det ene øjeblik til det andet, mæt af leg og oplevelser.
Buster
Buster falder meget gerne i søvn i armene på den der lige sidder stille - og sover nemt bare videre når vi flytter ham
Bex
Bex overgiver sig ofte først til søvnen når hun er sikker på at hendes brødre er døset af. Man skal jo helst ikke gå glip af noget!
3 guldklumper
En fornøjelse man bare ikke kan blive træt af :)

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

26.12 | 22:09

Hej Vibeke og familie - og Glædelig jul
Tak for ros - vi er også helt skøre med de små
Med træning, kærlighed og viden kan I sagtens have hund på de betingelser

...
26.12 | 19:31

Vi har i længere tid fulgt jeres dejlige hvalpe på siden her. En hund ville hos os skulle være alene i op til 8 timer 3-4 gange/uge- hvad mener I?
Glædelig jul

...
06.08 | 14:25

Vil bestemt ikke afvise at den badning bliver aktuel igen - har lige haft et kuld - de er vildt søde!
Hvis du skriver en mail via kontaktsiden, så kan vi skrive

...
05.08 | 15:12

Jeg kunne godt tænke mig en Lhasa blanding. Men får I lhasa/shih tzu blandingshvalpe?
Hvor meget fælder jeres hunde? Vores skal hanhvalp 😃 holdes korthåret

...
Du kan lide denne side