Når du køber hvalp hos os

2 dejlige hvalpe søger familier

Vi er så heldige lige nu at have 2 små hvalpe - 1 pige og 1 dreng. De har begge fundet nye familier og flytter snart hjemmefra-

Pigen har vi kaldt Mali, og måske beholder hun navnet efter hun er flyttet til Horsend. Hun skal være en del af en skøn familie på 4, og være den yngste datters bedste ven.

Hun er til dato den mindste hvalp vi har fået og haft i hændene - kun 122 gram var hun ved fødslen. Men perfekt, fin og super hurtig til at spise og vokse. Hun er en veltilpas lille størrelse, leger og undersøger både selv og med sin bror. Hun elsker at putte og at blive nusset - meget rolig og sød "nuller".

Vi gætter på at Malis vægt som voksen ikke kommer over de 3 kg. Det ser ud til at hendes pels vil blive lysere med tiden, måske hun får lidt de samme farver som sin mor. Det bliver spændende hvordan hendes små ører kommer kommer til at sidde - det er ikke til at sige endnu 😉 

Drengen har vi kaldt Cuba - han bliver i familien - og skal bo i Middelfart. Han skal også bo sammen med en dejlig børnefamilie på 4. Vi glæder osover at kunne følge ham på lidt tættere hold end de fleste andre hvalpe. Sansynligvis vil han i fremtiden kunne blive far til flere hvalpe, og dermed være 4. generation af vores hunde i avlen. 

Her en lækker lille glad bamse der elsker at lege, gå på eventyr, tumle og være i hænder. Han har smukke aftegninger og ser ud til at komme til at ligne en ret typisk Lhasa Apso men hængeører. Hans vægt er lidt større end hans søsters, og vores bedste bud lige nu vil være at han nok kommer til at veje omkring de 6 kg.

 

Mna er velkommen til at tage kontakt til os hvis man ønsker at blive skrevet op til kommende hvalpe. Vi håber at der igen i 2023 vil komme små hvalpe.

Sommeren 2022 håber vi at der kommer større hvalpe. Vores 2 døtres hunde er klar til rollen som mor - det er den milde og glade Carla, Golden Retriever og Niska der er en skør og dejlig Old English Bulldog, Det bliver et spændende nyt eventyr. 

Cuba og Mali - vinteren 2021/22

2 små basser - Lhasa Apso/Chihuahua
Begge forældre er utroligt nemme hunde. De er søde rolige familiehunde, og er begge to naturligvis sunde og raske.
Far - Chihuahua med stamtavle, vejer under 3 kg og Mor - meget lille Lhasa Apso også under 3 kg. Hun er 3. generation af vores egne Lhasaer.

De nye familier kan forvente at få en glad og sød hund, som ikke kræver meget motion - dog må pelspleje påregnes. Vi klipper selv 2-3 gange årligt og børster jævnligt.

Før hvalpene flytter hjemmefra, vvokser op hos os i stuen, som en del af en normal hverdag. Vi starter den vigtige socialisering hvor hvalpene møder andre dyr, mennesker og træning med feks oplevelser som at køre bil, forskellige lyde og steder. Samt renlighedstræning.
Når de er klar til at flytte er de chippede, vaccinerede, sundhedstjekkede hos dyrlægen, registrerede i Dansk Hunderegister og har fået ormekur 2 gange. De får sundhedsbog, mad, tæppe og legetøj med duften af mor/søskende med.

Når man køber hvalp hos os er man meget velkomne til at besøge og følge hvalpen. Vi sender gerne billeder/video/updates - og hvis man har lyst kan man også blive medlem af vores Facebook gruppe med andre hundeglade mennesker med tilknytning til vores hunde. Det vil også altid være muligt at få råd og hjælp hvis der er behov for det.

 

Ring el skriv til Lotte og René på 21216690 - for mere info eller hvis du/I ønsker at blive skrevet op til kommende hvalpe.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

26.12 | 22:09

Hej Vibeke og familie - og Glædelig jul
Tak for ros - vi er også helt skøre med de små
Med træning, kærlighed og viden kan I sagtens have hund på de betingelser

...
26.12 | 19:31

Vi har i længere tid fulgt jeres dejlige hvalpe på siden her. En hund ville hos os skulle være alene i op til 8 timer 3-4 gange/uge- hvad mener I?
Glædelig jul

...
06.08 | 14:25

Vil bestemt ikke afvise at den badning bliver aktuel igen - har lige haft et kuld - de er vildt søde!
Hvis du skriver en mail via kontaktsiden, så kan vi skrive

...
05.08 | 15:12

Jeg kunne godt tænke mig en Lhasa blanding. Men får I lhasa/shih tzu blandingshvalpe?
Hvor meget fælder jeres hunde? Vores skal hanhvalp 😃 holdes korthåret

...
Du kan lide denne side