HVALPETRÆF

Pinsen 2013

Hvalpetræffet på Himmelbjerget i pinsen 2013 blev en rigtig hyggelig dag. Vi var ikke helt så mange som jeg havde håbet vi ville blive - men 8 hvalpe med en masse dejlige mennesker kom. Vejret kunne ikke have været smukkere - højt solskin og blå himmel. Det lykkedes selv mig at komme hjem med en lille solskoldning....

 

Vi startede i hundeskoven lidt udenfor Ry. Der er super dejligt - og erfaringen vi gjorde os var, at det var en god ide at starte på denne måde. Hundene fik mulighed for at løbe og lege og snuse til hinanden, uden at der var nogen snore osv. der hæmmede dem i deres kommunikation med hinanden. Det vil vi helt sikkert gentage!

 

Da alle var ankommet gik vi lidt rundt i området og snakkede mens hundene løb frit rundt. Vi mødte nogen MEGET store hunde - blandinger at Grand Danois og Broholmer - og nogen af os spillede bold, for bedre at lære hinandens navne.

 

Så begav vi os afsted til Himmelbjerget. Vi startede med piknic i det grønne - alle havde selv medbragt en kaffekurv. Hundene opførte sig eksemplarisk, og vi fik hyggesnakket med hinanden. Da maden var ved at have lagt sig fik vi byttet hundekiks - en god lille ting. Det fik nemlig alle til at snakke lidt mere med hinanden;)

 

Der var planlagt lidt lege o.l. men det droppede vi - da plænen var fuld at andre der havde fået den samme gode ide som os - at tilbringe dagen på Himmelbjerget. Vi havde ikke rigtig lyst til at agere underholdning for dem alle sammen!!

 

Jesper (Dexters "far") passede på oppakningen, mens vi andre gik den lille tur op til udsigtstårnet. Vi nød den smukke udsigt og mødte en meget, meget stor og tyk Bassethound ved navn Sophie.

Nogen af os måtte så til at vende næsen hjemad - Mowglis familie kom helt fra Ærø, Milles kom fra Djursland osv. De sidste af os sluttede dagen af med en dejlig is før vi sagde farvel.

 

Det var en rigtigt dejlig dag - jeg tror alle syntes det var sjovt at kunne se de andre hunde - og se hvor forskellige de alle er.

Vi gentager hvalpetræffet igen i 2014 - så jeg håber I er rigtigt mange der har lyst til at være med!!?? Nu er vi jo nogle stykker der kender hinanden bedre - så det kan kun blive endnu sjovere at mødes.

Vi synes vi skal prøve at finde på et nyt sted i landet - så hvis nogen af jer har en god ide til et sted så skriv endelig!!

 

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Pia | Svar 05.06.2014 14:00

Hej. vi har det godt og håber, på at være med næste år. Kan i have en god dag på lørdag.
Mille, Kim og Pia

Pia | Svar 07.05.2014 13:37

Hej. Vi kan desværre ikke være med den 7/6. Da det ikke er muligt, at får fri fra arbejde.

Kærlig hilsen Mille, Kim og Pia

Rene +++ 03.06.2014 00:39

Hej alle 3,
Ej hvor ærgeligt!! Håber I kan komme igen til næste år! Hber I har det godt!?

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

25.05 | 05:18

Har faktisk ikke hørt noget

...
18.05 | 06:38

Hvordan går det med arbejdet med at få racen genregistreret som dansk? Det er længe siden, man har hørt noget om det.

...
30.03 | 09:57

Hejsa,
Pt har vi ikke mulighed for det. Men forventer at starte op igen på et tidspunkt. Men hvornår det bliver ved jeg desværre ikke.

...
29.03 | 08:13

Avler i stadig små blandingshunde?

...
Du kan lide denne side