HVALPETRÆF

Vi har et par gange afholdt hvalpetræf - med kæmpe succes. Måske det igen vil blive noget vi vil arrangere - i givet fald annoncerer vi det her på siden og i vores Facebookgruppe.


Vi vil gerne gentage succesen fra 2013

med et HVALPETRÆF

for alle med hvalpe/hunde herfra

  LØRDAG d. 7. juni i PINSEN.

 

 

I år vil vi gerne invitere jer til vores smukke lokalområde:)

Så vi starter med hundeskoven ved Tapsøre kl. 11.00 og fortsætter med picnic på Skamlingsbanken. Fælles afslutning ca. kl. 16.00.

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Det fungerede super godt sidste år at hundene fik mulighed for at lege og løbe frit, inden vi skulle spise og sidde stille. Så det gentager vi i hundeskoven v. Tapsøre. 

Hvis man har lyst til at bytte lidt godbidder - så medbring din hunds yndlingssnack! Det er en nem måde at falde i snak med hinanden:) og i år lægger vi det ind i starten af programmet.

 

Efter hundeskoven kører vi videre til Skamling, hvor vi holder picnic "i det grønne".  Der er mulighed for at købe en is i kiosken og vi kan lege og spille lidt rundbold.

Dem der har lyst, kan efter fællesafslutningen fortsætte med den dejlige gåtur ned gennem skoven til Lillebælt ved Binderup -hvis man altså stadig har energi!

 

For foden af Skamling ligger en dejlig lille campingplads: Skamling Camping - meget hyggelig!. Og i ganske kort afstand ligger også den lidt større plads: Stensager Camping  - Så hvis man har lyst og mulighed kan man jo vælge at gøre weekenden til en lille miniferie:) 

Link til hundeskoven http://www.hundeskovene.dk/hundeskove/tapsore/

Link til Skamlingsbanken: http://www.skamlingsbanken.info/

Link til Skamling Camping: http://skamlingcamping.dk/velkommen

Link till Stensager Camping ved Binderup: http://stensagercamping.dk/

 

Indtil nu har jeg modtaget tilbagemeldinger fra:

Larla - kommer

Siggi - kommer

Minnie og Pi - kommer

Scooby - kommer

Morris og Enzo - kommer

Ferdinand - kommer

Bodil - kommer måske

Walter - kommer

Maserati - kommer

Senta - kommer ikke

Iffi - kommer ikke

Mille - kommer måske

Mickey - kommer

Bambi - kommer

Sofus - kommer (måske kun i skoven)

Mowgli - kommer

 

Det er simpelthen så dejligt med alle de tilmeldinger der lige så stiller pibler ind!!

 

(Hvis jeg har glemt nogen så giv lige et pip! Og jer der endnu ikke har meldt tilbage - håber virkelig at høre fra jer og at se jer!!)

 

Vi vil gerne gentage succesen fra 2013 med et HVALPETRÆF for alle os med hvalpe/hunde med tilknytning til jumilo.

 

 

                  

 

Så reserver LØRDAG d. 7. juni i PINSEN.

 

Sidste år havde vi en super hyggelig dag - dejligt vejr og endnu dejligere fællesskab! Desværre var der en del afbud, så vi endte med at være 8 hvalpe samlet - men heldigvis havde de 8 en masse dejlige mennesker med også:)

 

TILMELDINGER:

 

MODTAGES SENEST d. 10. MAJ

- SEND GERNE BESKED VIA SMS

ELLER BESKEDSYSTEMET HER PÅ SIDEN.

 

 

 

FANTASTISK HVALPETRÆF PÅ HIMMELBJERGET

 

Vi var 8 hvalpe samlet: Sille, Mille, Flicka, Dexter, Sofus, Mickey, Mowgli og Larla

Det var dejligt og rigtigt sjovt at gense både hvalpe og ejere!!

 

 

 

RESERVÉR ALLEREDE NU PINSEN 2014 - VI GENTAGER TRÆFFET ET NYT STED I VORES SMUKKE LAND!

Hvalpetræf 2014 bliver ved Tapsøre og Skamlingsbanken d. 7.6. 

Hvalpetræffet på Himmelbjerget i pinsen 2013 blev en rigtig hyggelig dag. Vi var ikke helt så mange som jeg havde håbet vi ville blive - men 8 hvalpe med en masse dejlige mennesker kom. Vejret kunne ikke have været smukkere - højt solskin og blå himmel. Det lykkedes selv mig at komme hjem med en lille solskoldning....

 

Vi startede i hundeskoven lidt udenfor Ry. Der er super dejligt - og erfaringen vi gjorde os var, at det var en god ide at starte på denne måde. Hundene fik mulighed for at løbe og lege og snuse til hinanden, uden at der var nogen snore osv. der hæmmede dem i deres kommunikation med hinanden. Det vil vi helt sikkert gentage!

 

Da alle var ankommet gik vi lidt rundt i området og snakkede mens hundene løb frit rundt. Vi mødte nogen MEGET store hunde - blandinger at Grand Danois og Broholmer - og nogen af os spillede bold, for bedre at lære hinandens navne.

 

Så begav vi os afsted til Himmelbjerget. Vi startede med piknic i det grønne - alle havde selv medbragt en kaffekurv. Hundene opførte sig eksemplarisk, og vi fik hyggesnakket med hinanden. Da maden var ved at have lagt sig fik vi byttet hundekiks - en god lille ting. Det fik nemlig alle til at snakke lidt mere med hinanden;)

 

Der var planlagt lidt lege o.l. men det droppede vi - da plænen var fuld at andre der havde fået den samme gode ide som os - at tilbringe dagen på Himmelbjerget. Vi havde ikke rigtig lyst til at agere underholdning for dem alle sammen!!

 

Jesper (Dexters "far") passede på oppakningen, mens vi andre gik den lille tur op til udsigtstårnet. Vi nød den smukke udsigt og mødte en meget, meget stor og tyk Bassethound ved navn Sophie.

Nogen af os måtte så til at vende næsen hjemad - Mowglis familie kom helt fra Ærø, Milles kom fra Djursland osv. De sidste af os sluttede dagen af med en dejlig is før vi sagde farvel.

 

Det var en rigtigt dejlig dag - jeg tror alle syntes det var sjovt at kunne se de andre hunde - og se hvor forskellige de alle er.

Vi gentager hvalpetræffet igen i 2014 - så jeg håber I er rigtigt mange der har lyst til at være med!!?? Nu er vi jo nogle stykker der kender hinanden bedre - så det kan kun blive endnu sjovere at mødes.

Vi synes vi skal prøve at finde på et nyt sted i landet - så hvis nogen af jer har en god ide til et sted så skriv endelig!!

 

 

Nyeste kommentarer

26.12 | 22:09

Hej Vibeke og familie - og Glædelig jul
Tak for ros - vi er også helt skøre med de små
Med træning, kærlighed og viden kan I sagtens have hund på de betingelser

...
26.12 | 19:31

Vi har i længere tid fulgt jeres dejlige hvalpe på siden her. En hund ville hos os skulle være alene i op til 8 timer 3-4 gange/uge- hvad mener I?
Glædelig jul

...
06.08 | 14:25

Vil bestemt ikke afvise at den badning bliver aktuel igen - har lige haft et kuld - de er vildt søde!
Hvis du skriver en mail via kontaktsiden, så kan vi skrive

...
05.08 | 15:12

Jeg kunne godt tænke mig en Lhasa blanding. Men får I lhasa/shih tzu blandingshvalpe?
Hvor meget fælder jeres hunde? Vores skal hanhvalp 😃 holdes korthåret

...