Vores søde Flicka

Søde Flicka er desværre død.

Flicka døde desværre meget pludseligt i efterårsferien 16. Hun er savnet......meget!!

Søde og tossede Flicka på sejltur til Årø -sommeren 2013

LiIle, men fræk!!

Flicka er en af Baileys dejlige hvalpe, sidste hvalp født i 2. kuld i efteråret 2012.

 

Hun var allerede fra starten meget mindre end alle de andre, kun 161 gram vejede hun. Hun kunne ikke finde ud af at sutte - hverken hos sin mor eller på sutteflasken. Det var ganske enkelte dråber det lykkedes os at få i hende.

 

Til sidst havde selv dyrlægen sagt at han ikke længere rigtigt troede på projektet, og selv om vi prøvede at forberede os selv på måske at miste hende kunne vi ikke give op - og det gjorde hun heller ikke på NOGET tidspunkt!

Hun er en lille kæmper, og måske var det også med til at tage mange af de kræfter hun skulle have brugt på at spise. Hun kravlede rundt, bagom sin mor, over og under sine søskende og alle vejne.

 

Endelig var der en veninde der anbefalede at prøve en særlig "pasta" som hed "PuppyBoost" beregnet til for tidligt fødte eller hvalpe der havde mistet deres mor. Det blev redningen - og fra første skud tog hun bare på og på. Vi blev faktisk urolige da hendes vægt pludselig begyndte a stå lidt mere stille;)

 

Nu vejer hun 1800 gram, og er fræk som en slagterhund - men sød og sjov. Hun kan smelte hjerter, og som den eneste får hun lov til at komme med op i sengen❤

Helt nyfødt - 161 gram vejede hun
Flicka efter hendes første bad.
1. gang på stranden - stort stort hul
Det gør ikke spor at legetøjet er større end en selv!
Søde lille spirrevip!
Med over alt
Flicka er stort set med overalt - hun får endda lov at ligge i skrinet på skrivebordet og sove mens vi sidder ved computerne:)
Med i seng
Som den eneste får Flicka også lov til at komme med i seng - og hun har ikke spor imod at få dyne på:)
Lige efter 1. klipning
Flicka er som tidligere skrevet en lille kæmper - og det gælder jo så flere områder!! Det tog 4 timer at få klippet hende bare nogenlunde jævnt:)

En slem forskrækkelse!

Flicka lige efter vi havde hentet hende hjem

I påskeferien 2013 valgte vi at tage Flicka og Bailey med i sommerhus et par dage. Julie og jeg tog lørdag formiddag sammen med min far ind til byen for at handle - og da vi kom hjem igen var Flicka væk.....

Vi ledte i mange timer - gik mange kilometer - kørte mod alle verdenshjørner, men fandt hende ikke inden mørket faldt på.

Det var med tungt hjerte og mange tårer at vi måtte indse at det nok var en sulten ræv der havde fået lidt at spise. Det var en svær nat at komme igennem - og temperaturen udenfor nåede helt ned på -9. Milla prøvede ihærdigt at holde fast i et lille håb om at Flicka jo er kvik.......så mon ikke hun havde gemt sig et sted?

Og jo - det må hun have gjort!!! For kl. 7.45 ringede telefonen med den glædelige nyhed at Flicka var blevet fundet på terassen hjemme hos en sød landmandskone;)

Tårerne løb igen - men nu var det gudskelov glædestårer!! Vi fik hurtigt hentet hende og fik en lille hund hjem der lugtede en smule af ko. Hun var ikke det mindste forkommen eller træt - legede ligeså fint som om intet var sket:) Hun må vel have fundet en stald med en smule varme.

Siden da har hun været en lille smule mere tilbøjelig til at blive indenfor hvis hun har kunnet - men ellers er hun bare sit eget lille tossede selv, heldigvis!!!

Marts 14 - Flicka er nu 1.5 år gammel, og alles lille maskot! Hun vejer lige omkring 2 kg. og står meget sjældent stille - når hun altså er vågen!!

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

25.05 | 05:18

Har faktisk ikke hørt noget

...
18.05 | 06:38

Hvordan går det med arbejdet med at få racen genregistreret som dansk? Det er længe siden, man har hørt noget om det.

...
30.03 | 09:57

Hejsa,
Pt har vi ikke mulighed for det. Men forventer at starte op igen på et tidspunkt. Men hvornår det bliver ved jeg desværre ikke.

...
29.03 | 08:13

Avler i stadig små blandingshunde?

...
Du kan lide denne side