Vores hunde og os

Det nye JUMILO - og JUMILO før flytningen til Kolding i jan 18

En meget stor løbegård midt i stuen fungerer glimrende så længe hvalpene ikke helt har opdaget at der findes en større om get spændende verden udenfor

Vores dejlige hus blev i januar 2018 solgt - og vi bor nu i Kolding. 

Antallet af hunde er sat helt ned til absolut minimum - men det er både et stort håb og planen at det igen en dag vil blive muligt at have måske 4 hunde og nyde at have hvalpe med jævne mellemrum.

 

Vi har i år fået 1 kuld hvalpe - Alberte (Shih Tzu) - fik midt i februar 3 skønne små blandingshvalpe med vores venners smukke langhårede Gravhund Angus. 

Det har fungeret super godt med hvalpene i lejligheden midt i Kolding - lidt mod forventning (griner)

Første face af hvalpenes liv tilbragte de i en meget stor transportkasse. Der kunne Alberte både ligge med hvalpene og stadig følge med i alt hvad der foregik omkring hende.

Anden face - da hvalpene blev større og mere aktive fandt de selvfølgelig ud af at kravle ud af transportkassen - så en meget stor løbegård blev instaleret midt i stuen. En lille transportkasse magen til den de kendte i forvejen er deres hyggelige hule - og deres mor kan ligge på toppen og holde øje med sine aktive små.

Tredje face - vores venner som har Angus er rejst fra regn og slud, så hvalpene og vi er flyttet ind i deres hus. Dette kunne ikke have været timet bedre. Hvalpene er kommet godt igang med renlighedstræningen - de prøver at køre bil, sover i nærheden af en vaskemaskine og tørretumbler, oplever verden med græs under poterne og bliver beskidte og dejligt trætte af alle deres nye eventyr. Vi træner dem også i en døgnrytme som betyder helt ro om natten, rutinemæssige ture ud og tisse, mad 3 gange om dagen osv. En ekstra stor bonus er også at de oplever andre hunde. Deres far nyder de at komme efter, og fuldstændigt frygtløst prøver de at komme i kontakt med den kæmpe store Matti (Masserati)

Sidste face bliver ca 2 uger i byen - det bliver måske lidt en udfordring at nå at komme i gårdhaven når der skal tisses, men der er ikke andet at gøre end at tage udfordringen op. Heldigvis er gårdhaven fuldstændigt lukket og ideel til at tilbringe længere tid ude i. Byen skal opdages - biler, cykler, mange mennesker, små børn osv - i bitte små bidder kan de præsenteres for mange ting. Det er modige og velafbalancerede hvalpe der både er nysgerrige og glade - så alle oplevelser vil komme dem til gode i deres fortsatte liv.

 

Skriv endelig og lav en aftale om besøg - måske er det lige præcis jer der er en af hvalpenes helt rigtige familie.

Se meget mere om hvad I kan forvente når I vil købe hvalp hos os - klik videre i menuen til venstre under "KØB AF HVALP" 

Alberte er en skøn, tosset og fantastisk dejlig hund. Hun er meget nysgerrig, fjollet og elsker at være med hvor der sker noget. Hun er en super god mor <3
Min dejlige Alba

JUMILO - SÅDAN STARTEDE DET HELE

Vi er en lille familie på 4

- René & Lotte og vores døtre Julie og Milla.

  Vi har valgt at bo langt ude på landet syd for Kolding, og omgive os med en masse hunde og skøn natur.

 

Vi har stort set altid haft hund/hunde - og Lottes morgengave ved vores bryllup var vores første Lhasa Apso. Kærligheden til denne søde race har varet ved lige siden Maija kom ind i familien, og er siden blevet udvidet til også at omfatte Shih Tzu´en.

Det har altid været et stort ønske at få Grand Danois - og det er en stor fornøjelse at have Anton i vores liv.

 

I vores lille hobbyopdræt har vi taget udgangspunkt i racen Lhasa Apso, som vi indtil nu har blandet med Papillon. Det har givet nogen fantastisk dejlige hvalpe - rolige, men kvikke/legesyge. 

Vi fortsætter med de gode erfaringer ved blandingshvalpe. Vi synes det giver sunde og sjove hvalpe, der tilpasser sig deres familier og mennesker helt ekseptionelt godt!

 

Vi har 2 dejlige Lhasa Apso - Bailey og Thit.

Bailey har vi haft siden hun var 8 uger gammel, og det er hende der bestemmer i den lille flok af hunde. Thit ermåske den smukkeste af vores hunde - selvom hun er ret atypisk lille for en Lhasa.  Hun har et utroligt stille og roligt gemyt - elsker at ære i nærheden hvor man måske lige kan blive nusset lidt, men ellers tuller hun bare rundt og holder øje med hvad de andre laver.

Sammy er den sidst tilkomne - en lille ballademager med et udseende som en lille engel. Elsker at lege og er glad altid! Sammy er ikke ren Lhasa Apso, der er nok endten lidt Papillon eller Pomeranier i hende.

Alberte er vores eneste Shih Tzu - smuk lys pels, og lige så smukt et sind. Glad og legesyg - meget opmærksom og dejlig hund.

OG...så er der lille Flicka på 3 år, vægt næsten 3 kg og den mindste hvalp vi nogensinde har fået. Køn er hun ikke, men tosset og dejlig som ingen andre.

Sidst - men jo absolut ikke mindst, er der Anton, vores super dejlige Grand Danois. Større kælepot skal man lede meget længe efter, han tror faktisk selv han er en skødehund! 

 

Bailey er vores smukke Lhasa Apso. Hun er lederen af vores lille flok, og dermed "Dronningen" - mor til Flicka.

Vores hundeopdræt er et såkaldt "stue/køkken-opdræt" - hviket for os betyder at hvalpene indgår i vores familie og i hundeflokken, som om de var vores egne. At få lov til at være med til en fødsel, at følge hvalpene og at finde deres familier er alt sammen noget der skaber glæde og livskvalitet for os.

 

Hvalpene får en masse oplevelser med herfra - og denne prægning kan være afgørende i forhold til at vi sender en god familiehund videre ud til en ny familie .

 

Der er som udgangspunkt nogen hjemme hver dag-hele dagen, dog træner vi også hvalpene i at være "alene" hjemme, uden mennesker, i slutningen af perioden hos os.

 

Vores piger går meget helhjertet ind i arbejdet med hvalpene.

De savner hvalpene når de er flyttet, men er dejligt stolte af forhåbentligt at have været med til at gøre en forskel.

 

Vi har valgt at sige at hvalpene er hos os i 8 uger - så er prægningsfacen godt på vej. Men skulle man have lyst og mulighed for at vente 1-2 uger mere kan dette som regel godt arrangeres.

 

 

 

 

Et lille hus langt langt langt ude på landet
Milla med Maserati
Vores sjove og dejlige Milla finder altid en lille farvorit - og hun er god til at lege med hvalpene!
Julie og hendes dejlige Anton
Vores søde kusine Caroline hjælper gerne til.
Her i huset bliver der myssert kælet snakket osv osv hele dagen lang - og ind i mellem også det meste af natten<3
Michel med Mickey, Sille, Mowgli og Isa
Michel var Elvis´første ejer. Hun fortsatte med at komme hos os efter at vi havde adopteret ham, og vi holder enormt meget af vores smukke "bonusdatter"!

Skriv gerne til os her på siden, hvis der er noget du/I vil spørge om!

 

 

Med venlig hilsen

René og Lotte

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Rene | Svar 30.03.2019 09:57

Hejsa,
Pt har vi ikke mulighed for det. Men forventer at starte op igen på et tidspunkt. Men hvornår det bliver ved jeg desværre ikke.

Dorthe Staldkarl | Svar 29.03.2019 08:13

Avler i stadig små blandingshunde?

Vibeke Asmussen | Svar 26.12.2016 19:31

Vi har i længere tid fulgt jeres dejlige hvalpe på siden her. En hund ville hos os skulle være alene i op til 8 timer 3-4 gange/uge- hvad mener I?
Glædelig jul

Rene 26.12.2016 22:09

Hej Vibeke og familie - og Glædelig jul
Tak for ros - vi er også helt skøre med de små
Med træning, kærlighed og viden kan I sagtens have hund på de betingelser

Sandra Jørgensen | Svar 28.07.2015 22:18

Kære René og Lotte

Hvor er det nogle søde hunde I har 😊
Jeg vil gerne høre, om I har planer om flere blandingshvalpe (Shih Tzu)?

Mvh Sandra

Rene 29.07.2015 16:24

Ja det kan vi godt finde ud af:) Hvis du skriver en sms til mig på 21432738 med dit telefonnr. så skal jeg nok skrive eller ringe når hvalpene er født.

Sandra 28.07.2015 23:56

Tusind tak for jeres hurtige svar 😊 Kan man blive skrevet på venteliste, så man kan komme og se dem, når de er født?

Rene 28.07.2015 23:05

Mange tak:)
Ja det gør der - om ca 2 uger og forhåbentlig igen om ca 6-7 uger.
Det første kuld er Lhasa/Papillon og
Det sidste kuld bliver Shih Tzu/Papillon

Nikoline | Svar 08.04.2014 11:14

Hej! skønne hunde I har jer :) De hvalpe I har til salg, hvor store bliver de cirka? Har I nogle billeder af en voksenhund i den race?

René 09.04.2014 16:58

Hej,
Tak for rosen. Dejligt!
Tilbagemeldinger fra hvalpenes familier siger mellem ca. 4-5 kg. Husk det er blandinger:) Se evt. billeder i mappen "Billedhilsner"

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

25.05 | 05:18

Har faktisk ikke hørt noget

...
18.05 | 06:38

Hvordan går det med arbejdet med at få racen genregistreret som dansk? Det er længe siden, man har hørt noget om det.

...
30.03 | 09:57

Hejsa,
Pt har vi ikke mulighed for det. Men forventer at starte op igen på et tidspunkt. Men hvornår det bliver ved jeg desværre ikke.

...
29.03 | 08:13

Avler i stadig små blandingshunde?

...
Du kan lide denne side